Budapest - Stockholm repülőjegy

Budapest - Stockholm repülőjegy    48.100 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Svédország, Stockholm
Utazás: 2017. 01. 19. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 1 hónap
Légitársaság: KLM    Foglalási osztály: X


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Stockholm repülőjegy

Stockholm Svédország fővárosa és egyben legnagyobb városa. A város tizennégy szigeten terül el a szigetvilágban ott, ahol a Mälaren-tó a Balti-tengerrel találkozik. Az egész várost víz és erdő övezi. A híres fehér éjszakák idején, májustól augusztusig Stockholm magasságában csak 3-4 órára megy le a nap. Éghajlata nedves kontinentális.

Budapest - Stockholm repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Stockholm repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Stockholm felé mihamarabb történjék meg.
Stockholm repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Stockholm repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Stockholmba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Stockholm útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Stockholm repülőjegy ára mindíg Budapest - Stockholm repülő járat telítettségétől függ.
Stockholm repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Stockholmba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Stockholmba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Stockholmba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

 

Stockholm szállásfoglalás

Stockholm kedvcsinaló


Hasznos információk Stockholm repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Stockholm repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Stockholm repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Stockholm felé mihamarabb történjék meg.
Stockholm repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Stockholm repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Stockholmba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Stockholm útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Stockholm repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Stockholm repülő járat telítettségétől függ.
Stockholm repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Stockholmba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Stockholmba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Stockholmba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Stockholm-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Stockholm repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Stockholm útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Stockholm repülőjegy keresés, valamint Stockholm repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Stockholm repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Stockholm hotel, Stockholm szálloda, Stockholm szállás foglalásra is.

Stockholm repülőút, Stockholm nyaralás, valamint Stockholm utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Stockholm Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.