Vízum ügyintézés

Az Európai Únióba való csatlakozásunk ellenére még mindig néhány országban szükség van vízumra magyar állampolgároknak. Mi vállaljuk, hogy vízumát pár napon belül elkészítettjük.

Thai vízum

Thai vízum

A thai kormány döntése alapján 2011. augusztus 11-től a harminc napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi ... Tovább »

Vietnami vízum

Vietnami vízum

Magyar állampolgárok kizárólag előzetesen felvett vízum birtokában utazhatnak Vietnámba. VÍZUMKÉRELEMHEZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK: útlevél (melynek a beutazás napjától számított még legalább 6 hónapig ... Tovább »

Kínai vízum

Kínai vízum

Magánútlevéllel rendelkező magyar állampolgárok előre megváltott vízummal, megfelelő anyagi fedezet, és érvényes, visszautazásra is szóló repülőjegy felmutatásával utazhatnak be a Kínai Népköztársaságba. Irodánk ... Tovább »

Kambodzsai vízum

Kambodzsai vízum

Magyar állampolgárok az országba való belépéskor folyamodhatnak vízum kérelemért, amit a kijelölt határátkelőhelyeken azonnal elbírálnak. Irodánkban előre is elintézheti vízumát, így meggyorsítva a a belépést az ... Tovább »