Állatok szállítása

Élőállat szállítással kapcsolatos infotmációért hívja:
Tel: +36 29 801 801

Az állatok számára kifejezetten kényelmetlen körülmények között történik az utaztatás, megszokott környezetükből kiszakított jószágok sokszor nehezen tűrik az utazás viszontagságait, ezért csak akkor szállítson állatot repülőn, ha feltétlenül szükséges. Az állatot állatorvossal meg kell vizsgáltatni az utazás előtt, a szükséges papírokat és az utazáshoz elengedhetetlen ketrecet be kell szerezni. A ketrec méreteit (3 dimenziós kiterjedés) és az állat súlyát (ketreccel együtt) meg kell adni a foglaláskor, mely alapján a lekérés megtörténik. 5 kilónál könnyebb állatot felengednek a fedélzetre is, annál nehezebb állat csak a csomagtér állatszállításra kialakított részén helyezhető el.

A lekérés visszautasítása mind fedélzetre, mind csomagtérbe történő elhelyezésre akkor történik meg, ha a légitársaság útvonala nem teszi lehetővé az állatszállítást (Londonon keresztül nem szállítható élő állat) vagy a gépen már a szállítható állatokra vonatkozó létszám betelt. Ezen szolgáltatás ára légitársaságonként különböző. A speciális szolgáltatások általában nem díjmentesek, foglaláskor érdeklődjön a várható költségekről.

Amennyiben Ön nem utazik az állattal vagy a légitársaság nem engedélyezi az állat szállítását járatain, abban az esetben kérjük lépjen kapcsolatba a direkt erre szakosodott Cargo céggel.

Airmax Cargo Budapest Kft.
2220 Vecsés, Lőrinci u. 154. D. ép 3. em

Tel: 06 29 801 801
Fax: 06 29 801 811
E-mail: airmaxcargo@airmaxcargo.com

www.airmaxcargo.com