Bécs - Maleakciós repülőjegy

Bécs - Male akciós repülőjegy    218.400 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Ausztria, Bécs - Érkezik: Maldív szigetek, Male
Utazás: 2017. 01. 18. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: minimum 2 nap, maximum 6 hónap
Légitársaság: Aeroflot    Foglalási osztály: N


Feltételek:

Jegykiállítás foglalás után 24 órán belül ! Járat csak hetente kétszer !


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Male repülőjegy

Male a Maldív-szigetek fővárosa és legnagyobb városa. A főváros Male egyben a szigetcsoport egyetlen városa, gazdasági és közigazgatási központja és forgalmasabb kikötője is. A város a Maldív-szigetek főszigetén fekszik. A korallképződményekből álló gyűrű alakú szigetecskék alig emelkednek a tenger szintje fölé. A szigetcsoport évi középhőmérséklete 27 °C, de a leghidegebb hónap középhőmérséklete sem alacsonyabb 24 °C-nál.

Bécs - Male repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Male repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Male felé mihamarabb történjék meg.
Male repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Bécs - Male repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Male-ba sok esetben nem elérhető, mivel Bécs - Male útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Male repülőjegy ára mindíg Bécs - Male repülő járat telítettségétől függ.
Male repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Male-ba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Male-ba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Male-ba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Male szállásfoglalás

Male kedvcsinaló


Hasznos információk Male repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Male repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Male repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Male felé mihamarabb történjék meg.
Male repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Male repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Maleba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Male útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Male repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Male repülő járat telítettségétől függ.
Male repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Maleba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Maleba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Maleba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Male-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Male repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Male útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Male repülőjegy keresés, valamint Male repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Male repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Male hotel, Male szálloda, Male szállás foglalásra is.

Male repülőút, Male nyaralás, valamint Male utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Male Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.