Budapest - Perth repülőjegy

Budapest - Perth repülőjegy    269.500 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Ausztrália, Perth
Utazás: 2017. 01. 19. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 12 hónap
Légitársaság: KLM    Foglalási osztály: N


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Perth repülőjegy

Perth Nyugat-Ausztrália fővárosa és legnagyobb települése. Egyúttal Ausztrália legnépesebb városa: a legutóbbi becslések szerint mintegy 1,9 millióan élnek a perthi metropolisz területén. A város a nyugat-ausztráliai Délnyugati Kataszteri Divízióhoz tartozik, míg Perth metropolisz területének a nagyobb része a Swan-folyó parti síkján fekszik. A város központi üzleti negyede és a kikötő (Fremantle) szintén a folyóparton helyezkedik el. Hivatalosan Perth városát számos önkormányzat alkotja, melyek külön-külön is több városrészre terjednek ki az északi Two Rockstól délen Rockinghamig, illetve a keleten, a szárazföld felé a The Lakes  nevű településig. Nyugat-Ausztrália fővárosaként Perthben található az állam Parlamentje és Legfelsőbb Bírósága, valamint a kormányzói palota, Nyugat-Ausztrália kormányzójának a rezidenciája. Perth központi üzleti negyedét délről és keletről a Swan-folyó határolja, a nyugati szélén a Kings Park található, míg északi szegélyén vasútvonalak húzódnak. Perth-ben mérsékelt mennyiségű csapadék esik, az is erősen szezonális eloszlást mutat.  A decembertől március végéig tartó nyár általában forró és száraz, rendszerint a február az év legforróbb hónapja, míg a tél viszonylag hűvös és csapadékos.

Budapest - Perth repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Perth repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Perth felé mihamarabb történjék meg.
Perth repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Perth repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Perth-be sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Perth útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Perth repülőjegy ára mindíg Budapest - Perth repülő járat telítettségétől függ.
Perth repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Perth-be a legkedvezőbb. Figyelni kell a Perth-be közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Perth-be visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Perth szállásfoglalás

Perth kedvcsinaló


Hasznos információk Perth repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Perth repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Perth repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Perth felé mihamarabb történjék meg.
Perth repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Perth repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Perthba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Perth útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Perth repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Perth repülő járat telítettségétől függ.
Perth repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Perthba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Perthba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Perthba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Perth-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Perth repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Perth útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Perth repülőjegy keresés, valamint Perth repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Perth repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Perth hotel, Perth szálloda, Perth szállás foglalásra is.

Perth repülőút, Perth nyaralás, valamint Perth utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Perth Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.