Budapest - Dubai repülőjegy

Budapest - Dubai repülőjegy    128.600 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
Utazás: 2017. 01. 27. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: közvetlen járat
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 12 hónap
Légitársaság: Emirates    Foglalási osztály: X


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Dubai repülőjegy

Dubai az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa. A Perzsa-öböl déli partján fekszik, az Arab-félszigeten, közvetlenül az arab sivatagban. Dubai egy sokszínű és multikulturális társadalom, manapság leginkább kíváncsi turistákat vonz. Az őszi, téli, kora tavaszi hónapokban még elviselhetőnek mondható az időjárás, átlagosan 28-35 °C körüli. A városra a meleg, időnként párás klíma jellemző, több hónapig is 40 °C lehet. A csapadék kevés, az is általában januárban, februárban, márciusban hullik.

Budapest - Dubai repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Dubai repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Dubai felé mihamarabb történjék meg.
Dubai repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Dubai repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Dubaiba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Dubai útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Dubai repülőjegy ára mindíg Budapest - Dubai repülő járat telítettségétől függ.
Dubai repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Dubaiba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Dubaiba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Dubaiba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Dubai szállásfoglalás

Dubai kedvcsinaló


Hasznos információk Dubai repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Dubai repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Dubai repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Dubai felé mihamarabb történjék meg.
Dubai repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Dubai repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Dubaiba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Dubai útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Dubai repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Dubai repülő járat telítettségétől függ.
Dubai repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Dubaiba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Dubaiba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Dubaiba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Dubai-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Dubai repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Dubai útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Dubai repülőjegy keresés, valamint Dubai repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Dubai repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Dubai hotel, Dubai szálloda, Dubai szállás foglalásra is.

Dubai repülőút, Dubai nyaralás, valamint Dubai utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Dubai Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.