Budapest - Melbourne repülőjegy

Budapest - Melbourne repülőjegy    312.200 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Ausztrália, Melbourne
Utazás: 2017. 01. 29. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 3 hónap
Légitársaság: Air France    Foglalási osztály: R


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Melbourne repülőjegy

Melbourne Ausztrália második legnagyobb városa, továbbá egyik legjelentősebb pénzügyi, kereskedelmi és ipari központja. Victoria állam fővárosa és egyben az ország művészeti központja, mivel egész évben kínál kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz különböző programokat. A Yarra folyó két partján, a Port Philip-öböl csúcsánál helyezkedik el. A városközpontra négyzethálós szerkezet és tágas sugárutak jellemzők. A város négy részre bontható. Üzleti központja a Collins street, itt találhatók a bevásárlóközpontok. Betekintés a Központi Üzleti Negyedbe, valóságos kánaán azok számára, akik vásárolni szeretnének. Itt megtalálhatók a város legjobb árkádjai és malljai. Keletre a parlamenti negyed, a város déli részen pedig a művészek „otthona”, illetve a Swanston Street negyed helyezkedik el, ahol a városháza, és más jelentős középület található. Az északi és keleti külvárosok házai mögött tűnnek fel a messzeségben a Nagy- Vízválasztó-hegység és a Dandenong szürke magaslatai. Melbourne azon kevés ausztrál nagyvárosok közé tartozik, amely a kiépített tömegközlekedési eszközei mellett megengedheti magának az autós közlekedést is. A város éghajlatában talán a legjobban hasonlít az általunk megszokott európai nagyvárosokhoz.

Budapest - Melbourne repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Melbourne repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Melbourne felé mihamarabb történjék meg.
Melbourne repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Melbourne repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Melbourne-be sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Melbourne útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Melbourne repülőjegy ára mindíg Budapest - Melbourne repülő járat telítettségétől függ.
Melbourne repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Melbourne-be a legkedvezőbb. Figyelni kell a Melbourne-be közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Melbourne-be visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Melbourne szállásfoglalás

Melbourne kedvcsinaló


Hasznos információk Melbourne repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Melbourne repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Melbourne repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Melbourne felé mihamarabb történjék meg.
Melbourne repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Melbourne repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Melbourneba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Melbourne útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Melbourne repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Melbourne repülő járat telítettségétől függ.
Melbourne repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Melbourneba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Melbourneba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Melbourneba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Melbourne-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Melbourne repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Melbourne útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Melbourne repülőjegy keresés, valamint Melbourne repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Melbourne repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Melbourne hotel, Melbourne szálloda, Melbourne szállás foglalásra is.

Melbourne repülőút, Melbourne nyaralás, valamint Melbourne utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Melbourne Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.