Rólunk

Irodánk 2002-ben alakult, és jelenleg is családi vállalkozásként üzemel. Szeretjük amit csinálunk, az utazásra, utaztatásra nem csak mint munka, hanem mint hobbi is gondolunk.

Kezdettől fogva arra törekszünk, hogy az egyéni utaztatás piacán magas színvonalon biztosítsuk szolgáltatásainkat. Legfőképpen repülőjegy értékesítésével foglalkozunk, de emellett magas fokú tapasztalattal rendelkezünk a dél-kelet ázsiai régióval kapcsolatosan. Thaiföld, Kambodzsa, Vietnam, Bali, Malajzia azok az országok amiben biztosan segítségére lehetünk a leendő utazóknak.

2002.-ben cégünk megalakulásával egyidőben egy nagyon fülbe csengő branddal rukkoltunk elő, ami mára már cégnevünk is lett. Ez volt a Nagypihenés.hu.

2003. szeptember 12.-én elindítottuk kifejezetten Thaifölddel foglalkozó weboldalunkat. A Thaicentrum.hu brand azóta elég nagy ismertségnek tett szert. Nagyon sok utasnak okoztunk nagyon szép és kedves emlékeket egy-egy Thaiföldi vakáció létrejöttekor. Továbbra is erősítjük a mosoly országa a Thaicentrum.hu brandet, folyamatos fejlesztéseinkkel.

2011. november 1-én a piaci trendeknek megfelelően elindítottuk, on-line repülőjegy foglalási oldalunkat, melyen a repjegyeken felül szállást, autót foglalhat magának, illetve utasbiztosítást köthet következő utazásához.

2012. szeptember 7-től mint új desztináció Vietnam is felkerül kínálatunkba.

Természetesen nagy figyelmet fordítunk törzs utasainkra, akik megelégedéssel térnek vissza hozzánk időről időre.

Tegyen próbára minket, következő dél-kelet ázsiai utazása szervezésekor kérje segítségünket.

Reméljük hamarosan utasaink között üdvözölhetjük!

A Nagypihenés.hu csapata


Ne feledje szlogenünket: "...egész Ázsia előtted"