Budapest - Tokioakciós repülőjegy

Budapest - Tokio akciós repülőjegy    168.300 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Japán, Tokio
Utazás: 2017. 01. 17. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: minimum 2 nap, maximum 6 hónap
Légitársaság: Aeroflot    Foglalási osztály: N


Feltételek:

Foglalás után 24 órán belül kell kifizetni a repülőjegyet.


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Tokio repülőjegy

Tokio Japán közigazgatási központja, a japán kormány és a császár székhelye. Mint az ország politikai,üzleti, gazdasági, oktatásügyi és kulturális központja, Japánon belül Tokioban van a legtöbb cég központja, gazdasági intézménye,egyeteme és főiskolája, múzeuma, színháza, vásárló és szórakoztató létesítménye. Rendkívül fejlett tömegközlekedéssel rendelkezik, ez főleg a vonatra és a metróra vonatkozik. Tokio a Kantó régióban, a legnagyobb japán szigeten, Honsún fekszik. A város a nedves szubtrópusi éghajlati övben fekszik, párás, meleg nyarak és enyhe telek jellemzik időjárását. A legmelegebb hónap az augusztus, ekkor az átlaghőmérséklet 27,5 °C, január a leghidegebb hónap, ekkor az átlaghőmérséklet 6,0 °C.

Budapest - Tokio repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Tokio repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Tokio felé mihamarabb történjék meg.
Tokio repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Tokio repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Tokioba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Tokio útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Tokio repülőjegy ára mindíg Budapest - Tokio repülő járat telítettségétől függ.
Tokio repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Tokioba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Tokioba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Tokioba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Tokio szállásfoglalás

Tokio kedvcsinaló


Hasznos információk Tokio repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Tokio repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Tokio repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Tokio felé mihamarabb történjék meg.
Tokio repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Tokio repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Tokioba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Tokio útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Tokio repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Tokio repülő járat telítettségétől függ.
Tokio repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Tokioba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Tokioba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Tokioba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Tokio-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Tokio repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Tokio útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Tokio repülőjegy keresés, valamint Tokio repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Tokio repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Tokio hotel, Tokio szálloda, Tokio szállás foglalásra is.

Tokio repülőút, Tokio nyaralás, valamint Tokio utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Tokio Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.