Budapest - Quebec repülőjegy

Budapest - Quebec repülőjegy    179.100 Ft/fő-től

Megvásárolható: 2019. 03. 31-ig.
Indul: Magyarország, Budapest - Érkezik: Kanada, Quebec
Utazás: 2017. 01. 19. - 2019. 03. 31-ig;    Járat: átszállásos
Kint tartózkodás: szombat éjszaka, maximum 12 hónap
Légitársaság: Air France    Foglalási osztály: R


* A repülőjegy árak bizonyos feltételekkel, repülőtéri illetékkel együtt, menetrend szerinti járatokra, oda-vissza útra, egy utasra, a szabad helyek függvényében, a légitársaság legalacsonyabb árkategóriájára érvényesek. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a repülőjegy árak és feltételek előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak ( repülőjegy kiállítása, kifizetése előtt, árfolyamingadozás miatt ), valamint a legalacsonyabb árak nem minden szezonban, ill. napon érhetőek el. Több várost érintő repülőjegy, illetve a listában nem szereplő város esetén munkatársaink készséggel adnak ár- és járatinformációt. Telefon: 06 1 213 5133.


Quebec repülőjegy

Quebec Észak-Amerika egyik legidősebb városa, Quebec tartomány fővárosa, a Szent Lőrinc-folyó völgyében, a folyó északi partján fekszik. Egyetemi város. Quebec több különböző éghajlati övezet találkozásánál fekszik. A város éghajlata nedves kontinentálisként vagy hemiboreálisként határozható meg. A városban négy elkülönülő évszak van. A meleg vagy esetenként forró nyár idején magas a páratartalom, a legmagasabb hőmérséklet 22 – 25 °C körül, a legalacsonyabb pedig 11 – 13 °C körül ingadozik. A nagyon hideg, szeles és havas telek legmagasabb átlaghőmérséklete -5 és -8 °C, a legalacsonyabb pedig -13 és -18 °C között mozog. Bár a tavasz és az ősz rövid ideig tart, egyaránt hoz hideg és meleg hőmérsékletet. Gyakoriak az meleg őszi időszakok, melyeket „indián nyárnak” neveznek.

Budapest - Quebec repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Quebec repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Quebec felé mihamarabb történjék meg.
Quebec repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest - Quebec repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Quebecbe sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Quebec útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Quebec repülőjegy ára mindíg Budapest - Quebec repülő járat telítettségétől függ.
Quebec repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Quebecbe a legkedvezőbb. Figyelni kell a Quebecbe közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Quebecbe visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.

Quebec szállásfoglalás

Quebec kedvcsinaló


Hasznos információk Quebec repülőjegy vásárláshoz

Budapest/Bécs - Quebec repülőjegy vásárlás esetén több szempontot is figyelembe kell venni.
Akciós Quebec repülőjegy vásárlás érdekében a repülőjegy foglalás Quebec felé mihamarabb történjék meg.
Quebec repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell a Budapest/Bécs - Quebec repülőjegyet kifizetni.
Akciós repülőjegy Quebecba sok esetben nem elérhető, mivel Budapest/Bécs - Quebec útvonalon sokszor a járatok telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni. Olcsó Quebec repülőjegy ára mindíg Budapest/Bécs Quebec repülő járat telítettségétől függ.
Quebec repülőjegy online vásárlása esetén nem minden esetben az olcsó repülőjegy Quebecba a legkedvezőbb. Figyelni kell a Quebecba közlekedő járatok indulásásnak, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy Quebecba visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Quebec-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
Amennyiben fapados Quebec repülőjegy vásárlás lehetőségét keresi, úgy előtte győződjön meg arról, hogy Budapest/Bécs - Quebec útvonalon közlekedik-e fapados légitársaság.
Quebec repülőjegy keresés, valamint Quebec repülőjegy foglalás esetén foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára legkedvezőbb árú és feltételű Budapest/Bécs - Quebec repülőjegy konstrukciót a kiválasztott időszakra.

Oldalunkon lehetőség van Quebec hotel, Quebec szálloda, Quebec szállás foglalásra is.

Quebec repülőút, Quebec nyaralás, valamint Quebec utazás esetén online foglalási rendszerünk az alábbi légitársaságok közül választja ki a legmegfelelőbbet:
Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Aerosvit, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air Europa, Air France, Air India, Air Málta, Air New Zealand, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, Quebec Airways, British Airways, Brüssels Airlines, Bulgarian Air, Cathay Pacific, China Airlines, Condor, Continental , Croatia Airlines, CSA, Delta, Egypt Air, EL AL, Emirates, Estonian Airlines, Ethiopian Airlines, Etihad, EVA Air, Finnair, FlyLal, Gulf Air, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, JAL, Jet Airways, KLM, Korean Air, LOT, LTU, Lufthansa, Malaysia Airlines, Martinair, Moldavian Air, Qatar Airways, Quantas, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, SkyWork Airlines, South African, Srilankan, Swiss, TAM Linhas Aereas, TAP Air Portugal, TAROM, Thai Airways, Travel Service, Turkish Airlines, United Airlines, Wizz Air.